AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kişinin afiyette kalacağına yorulur.

Kahve falında memeden bebek emzirmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet eder.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek tatsızlıkların sona ereceğine, afiyette olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir