AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, beddua ve ah alacağına, sağlık ve şifa bulacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulur.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, verilen kararların geri çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret eder.

Kahve falında memesinden süt emzirmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden süt emzirmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve emzirmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında memeden bebek emzirmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir