AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol memeden bebek emzirmek

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, daima afiyette olacağına alamet eder.

Kahve falında memeden bebek emzirmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve emzirmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine inanılır.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir