AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden bebek emzirmek

Kahve falında memeden bebek emzirmek

Kahve falında memeden bebek emzirmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kişinin daha çok kazanacağına, bol nimete kavuşulacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeden bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında sol memeden bebek emzirmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında memeden bebek emzirmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeden emzirmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında memesinden süt emzirmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt emzirmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, içinin huzurla dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir