AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ koldan vurulmak

Kahve falında sağ koldan vurulmak

Kahve falında sağ koldan vurulmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, rahatsızlık vereceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında sağ koldan vurulmak gördüyseniz:

  • Olumlu önerileriniz veya sorularınız önem taşıyor.

Kahve falında sağ koldan vurulmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına alamet eder.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, rakipleri mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ tarafından vurulmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sağ elinden vurulmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir