AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu görmek

Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu görmek

Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sonra kendi işini kuracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında sağ bacağından vurulmak güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ortaya bazı projeler koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet eder.

Kahve falında sağ tarafından vurulmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sağ koldan vurulmak refah düzeyinin yükseleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında sağ bacağından vurulduğunu görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir