AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ayağından vurulmak

Kahve falında sağ ayağından vurulmak

Kahve falında sağ ayağından vurulmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına inanılır.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Kahve falında sağ ayağından vurulduğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ elinden vurulmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak işlerin günden güne bozulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir