AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ kolundan vurulmak

Kahve falında sağ kolundan vurulmak

Kahve falında sağ kolundan vurulmak rekabet edebilme gücünün artacağına, ticarete adım atacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, üstünlük elde edeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, şöhretli biri olunacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak gördüyseniz:

  • Belli konu ya da durumların alt dinamiklerini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında sağ koldan vurulmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak mutlu günler göreceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinden vurulmak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ tarafından vurulmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ bacağından vurulduğunu görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, çok sevinçli haberler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir