AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ tarafından vurulmak

Kahve falında sağ tarafından vurulmak

Kahve falında sağ tarafından vurulmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, dertleri biteceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Kahve falında sağ tarafından vurulmak geçim derdi yaşamayacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işaret eder.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ bacağından vurulduğunu görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ileriye gideceğine işarettir.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine inanılır.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ bacağından vurulmak ele geçecek haram mal ve paraya, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir