AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ göğsünü görmek

Kahve falında sağ göğsünü görmek

Kahve falında sağ göğsünü görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında sağ göğsünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünü görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak başarılarının çoğalacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına inanılır.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ elinde yara görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ gözünü görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir