AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ bacakta yara görmek

Kahve falında sağ bacakta yara görmek

Kahve falında sağ bacakta yara görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ bacakta yara gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ona yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında sağ elinde yara görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir