AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, özlem gidereceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulur.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Kahve falında sağ elinde yara görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine yorulur.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret eder.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir