AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elinde yara görmek

Kahve falında sağ elinde yara görmek

Kahve falında sağ elinde yara görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında sağ elinde yara gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Kahve falında sağ elinde yara görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elde yara görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, strese gireceğine, gergin olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir