AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elinin koptuğunu görmek

Kahve falında sağ elinin koptuğunu görmek

Kahve falında sağ elinin koptuğunu görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin koptuğunu gördüyseniz:

  • İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız.

Kahve falında sağ eli kınalı görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, şan şöhret kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sağ elini tutmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ elin yandığını görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde kına görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret eder.

Kahve falında sağ eli görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir