AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elini tutmak

Kahve falında sağ elini tutmak

Kahve falında sağ elini tutmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ elini tutmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında sağ elini tutmak ticaretin değer ve hız kazanacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ el tutmak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine inanılır.

Kahve falında sağ el öpmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sağ eline kına yakmak üzüntülerinin biteceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ el görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin yandığını görmek arkadaştan görülecek faydaya, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde kına görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında sağ eli kesmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir