AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elin yandığını görmek

Kahve falında sağ elin yandığını görmek

Kahve falında sağ elin yandığını görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, dirliğin bozulabileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elin yandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Kahve falında sağ elin yandığını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, ekmeğinin azalacağına delalettir.

Kahve falında sağ elinin yandığını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sağ eli kınalı görmek kötü günler yaşayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sağ elinin koptuğunu görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elinde yara görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sağ elinde yüzük görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir