AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elinde kına görmek

Kahve falında sağ elinde kına görmek

Kahve falında sağ elinde kına görmek yarar getireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yorulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde kına gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında sağ ele kına yakmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sağ eline kına yakmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde kına görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında sağ eli kınalı görmek herkesin desteğinin alınacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elde kına görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında sağ eli kesmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elin yandığını görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir