AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elinin kırıldığını görmek

Kahve falında sağ elinin kırıldığını görmek

Kahve falında sağ elinin kırıldığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ elinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları kapatabilmek, kompanse etmek, manipule etmeye çalışmak ya da basit ifadeyle karşı taraftakileri ikna etmek oldukça güç olabilir.

Kahve falında sağ elinin kırıldığını görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ el öpmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında sağ elinin koptuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işarettir.

Kahve falında sağ elini görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında sağ el baş parmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında sağ elinin yandığını görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir