AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elini görmek

Kahve falında sağ elini görmek

Kahve falında sağ elini görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında sağ elini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Kahve falında sağ elinde kına görmek rütbe edineceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sağ ele kına yakmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, can derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elini tutmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet eder.

Kahve falında sağ el tutmak yardıma ihtiyaç duyacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir