AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ el öpmek

Kahve falında sağ el öpmek

Kahve falında sağ el öpmek çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sağ el öpmek gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Kahve falında sağ eli öpmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ el öpmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret eder.

Kahve falında sağ eli kesmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında sağ elinin yandığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak düzenin kurulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ el baş parmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elin kesildiğini görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, inancından ödün vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir