AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ el tutmak

Kahve falında sağ el tutmak

Kahve falında sağ el tutmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sağ el tutmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, engelleyen veya suçlu hissettirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sağ el tutmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ elini tutmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ elin yandığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında sağ elinin kaşındığını görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ eli öpmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kem gözlere gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir