AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ eli kesmek

Kahve falında sağ eli kesmek

Kahve falında sağ eli kesmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, geçim derdine düşeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında sağ eli kesmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Kahve falında sağ eli kesmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında sağ el öpmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında sağ el görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında sağ elinde yara görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sağ eli kınalı görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Kahve falında sağ eli öpmek tüm parasını kaybedeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında sağ eli görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin kesildiğini görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir