AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elde kına görmek

Kahve falında sağ elde kına görmek

Kahve falında sağ elde kına görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elde kına gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Kahve falında sağ elde kına görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elde altın yüzük görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, birikim yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ elde alyans görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında sağ elde yüzük görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elde yara görmek makamından olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sol elde kına görmek özel hayatında mutlu olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında iki elde kına görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında elde kına görmek kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir