AnaSayfa / Genel / Kahve falında safra taşı görmek

Kahve falında safra taşı görmek

Kahve falında safra taşı görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında safra taşı gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Kahve falında safra taşı görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında safra kesesi taşı görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında safra kesesi görmek ayıplı yolara sapacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında safra kusmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş köprüden geçmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin mezar taşını görmek şifaya kavuşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında saçta taş görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir