AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta taş görmek

Kahve falında saçta taş görmek

Kahve falında saçta taş görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta taş gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında saçta taş görmek maddi gücünün de daimi olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun dibinde taş görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında taş atmak taşlanmak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, elinin darlaşacağına yorulur.

Kahve falında dağ ve taş görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı kolye görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında taşla oynamak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli küçük taşlar görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir