AnaSayfa / Genel / Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak

Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak

Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, umutlarının da tükeneceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet eder.

Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında safra kesesi taşı görmek küfürlü söze, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında safra kesesi görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında safra taşı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında safra kusmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun keseni görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kese görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, onları rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında banyo kesesi görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir