AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kese görmek

Kahve falında kırmızı kese görmek

Kahve falında kırmızı kese görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, gözyaşının dineceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kese gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı kese görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında safra kesesi taşı görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına alamet eder.

Kahve falında kese dolusu altın görmek işinden uzaklaşacağına, başarıya ve zafere doymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda kese yaptırmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek keseni görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, makamını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kesen birini görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor kese görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir