AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtan kepek ayıklamak

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında saçında kepek görmek adından konuşulur olacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek kendi kabuğuna çekileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçı kepekli görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarda kepek görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sıkıntılara neden olacağına delalettir.

Kahve falında saçtan kepek temizlemek rızkının azalacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarında kepek görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir