AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının kepeklenmesini gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında saçlarından kepek döküldüğünü görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saçın kepeklendiğini görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek problemlerini çözeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulur.

Kahve falında saçlarını kepekli görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında saçlarda kepek görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir