AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarda kepek görmek

Kahve falında saçlarda kepek görmek

Kahve falında saçlarda kepek görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarda kepek gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kepekli görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarımda kepek görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek dökmek yapacağı o işi onaylamayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kepeklenmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalettir.

Kahve falında saçın kepeklenmesini görmek acı veren durumların vuku bulacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında saç kepeği görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir