AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçında kepek görmek

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek rızkının genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iyi halin geleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saçında kepek gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında saçı kepeklenmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları kepekli görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kepekli görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kepekli görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında saçında kepek görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek dökmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir