AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtan kepek temizlemek

Kahve falında saçtan kepek temizlemek

Kahve falında saçtan kepek temizlemek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına inanılır.

Kahve falında saçtan kepek temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saçta kepek temizlemek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçtan kepek temizlemek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kepek temizlemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarında kepek görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kepekli görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kepeklendiğini görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir