AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarında kepek görmek

Kahve falında saçlarında kepek görmek

Kahve falında saçlarında kepek görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarında kepek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulur.

Kahve falında saçtan kepek temizlemek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kepeği dökmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek güçlendikçe güçleneceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarımda kepek görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın kepeklendiğini görmek insanlara yardım edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kepekli saç taramak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarında kepek görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir