AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı taşlı kolye görmek

Kahve falında kırmızı taşlı kolye görmek

Kahve falında kırmızı taşlı kolye görmek koltuğunun yükseleceğine, hayır işleri yapacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı kolye gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı taşlı kolye görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş kolye görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Kahve falında taşlı kolye almak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında renkli taşlı kolye görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı kolye takmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir