AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli küçük taşlar görmek

Kahve falında renkli küçük taşlar görmek

Kahve falında renkli küçük taşlar görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli küçük taşlar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin önerilerinizi ciddiye almalarını istiyorsanız, sunumlarını, fikirlerini veya ortaya çıkardıkları işleri kusurlu dahi olsa ciddiye aldığınızı göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında küçük renkli taşlar görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli küçük taşlar görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük taşlar toplamak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük taş görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalettir.

Kahve falında küçük küçük taşlar görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük taş atmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük siyah taş görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz küçük taş görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir