Kahve falında evin tabanını görmek

Kahve falında evin tabanını görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, rakipleri mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin tabanını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında evin tabanını görmek büyük bir mala sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz taban olduğunu görmek dualarının kabul olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, adını kirleteceğine delalettir.

Kahve falında deve tabanı çiçeği görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taban görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek güvensizliğini yeneceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret eder.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir