AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının arasında yara görmek

Kahve falında saçlarının arasında yara görmek

Kahve falında saçlarının arasında yara görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarının arasında yara gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında saçların arasında yara görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarının arasında yara görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, güven kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş arasında saç görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında dişin arasından saç çıkarmak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında saçın arasında bit görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek arasında saç görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işarettir.

Kahve falında saçın içinde yara görmek kazancının her geçen gün artacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçında yara görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir