AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arasında saç görmek

Kahve falında ekmek arasında saç görmek

Kahve falında ekmek arasında saç görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arasında saç gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında ekmek arasında saç görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek arası çikolata yemek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arasında böcek görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğin arasında yılan görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası zeytin yemek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası balık yemek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası et yemek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası köfte yemek fal sahibinin kazancının artacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir