Kahve falında saçında yara görmek

Kahve falında saçında yara görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçında yara gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Kahve falında saç dibinde yara görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının arasında yara görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalettir.

Kahve falında saç derisinde yaralar görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçların arasında yara görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında saçının içinde yara görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında saç diplerinde yara görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın içinde yara görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ikinci bir şans vereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarında yara görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bol rızık sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir