AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın arasında bit görmek

Kahve falında saçın arasında bit görmek

Kahve falında saçın arasında bit görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın arasında bit gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında saçın arasında bit görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş arasında saç görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında dişin arasından saç çıkarmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arasında saç görmek maddi çıkmazların biteceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının arasında yara görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların arasında yara görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçında bit olduğunu görmek gelirinin de garanti altında olacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir