AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların arasında yara görmek

Kahve falında saçların arasında yara görmek

Kahve falında saçların arasında yara görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, borçlarını ödeyeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında saçların arasında yara gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Kahve falında saçların arasında yara görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarının arasında yara görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Kahve falında saçın arasında bit görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek arasında saç görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin arasından saç çıkarmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş arasında saç görmek güç ve kudret sahibi olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saçlarda yara görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Kahve falında saç dibinde yara görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir