AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek

Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek

Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, saygın biri haline geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına inanılır.

Kahve falında birinin seni vurduğunu gördüyseniz:

  • Normalde ilgilendiğiniz alanların dışındaki aktiviteler size ilham verebilir.

Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla vurduğunu görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında igne vurdurmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, tatsız haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında balinanın kıyıya vurduğunu görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediye vurduğunu görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları sıfıra vurdurmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir