Kahve falında arkadaşını vurduğunu görmek

Kahve falında arkadaşını vurduğunu görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını vurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Kahve falında arkadaşını vurduğunu görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kendini vurduğunu görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koçun vurduğunu görmek yılmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dalganın kıyıya vurduğunu görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasına vurduğunu görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine vurduğunu görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın vurduğunu görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir