AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını sallamak

Kahve falında saçlarını sallamak

Kahve falında saçlarını sallamak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını sallamak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı, yeteneklerinizi geliştiren programlar veya seyahat planları sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında saçını sallamak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet eder.

Kahve falında saçlarını sallamak sağlığına kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma ağacı sallamak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında dut sallamak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih sallamak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine yorulur.

Kahve falında otobüsten el sallamak insanlar tarafından tanınacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına inanılır.

Kahve falında kalça sallamak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir