AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını sallamak

Kahve falında saçını sallamak

Kahve falında saçını sallamak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında saçını sallamak gördüyseniz:

  • İş, eğitim, seyahat veya aşk hayatı başlıklarında ele alınabilecek konularda ilerleme kaydetmek daha kolay olabilir.

Kahve falında saçlarını sallamak gözyaşı dökeceğine, sorunlarını unutacağına inanılır.

Kahve falında saçını sallamak mutluluk ve huzur elde edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak sallamak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında türk bayrağını sallamak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek sallamak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacı sallamak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta sallamak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayak sallamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir