AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut sallamak

Kahve falında dut sallamak

Kahve falında dut sallamak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, işlerin canlanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında dut sallamak gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında dut sallamak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz mendil sallamak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin salladığını görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında otobüsten el sallamak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak sallamak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bebeği sallamak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine el salladığını görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında elinde mendil sallamak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir