AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını okşamak

Kahve falında başkasının saçını okşamak

Kahve falında başkasının saçını okşamak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını okşamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren önemli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin saçını okşamak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, birlikte bazı işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak verimin her geçen gün artacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında ölünün saçını okşamak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak maddi varlığının çoğalacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak dertlerinin şifasını bulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının okşadığını görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını okşamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir