AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının okşadığını görmek

Kahve falında saçının okşadığını görmek

Kahve falında saçının okşadığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, bazı adımlar atacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Kahve falında saçının okşadığını gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları alabilmek için yeteneklerinizi cilalamanız gerekiyor.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak kendisini çaresiz hissedeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını okşamak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının okşadığını görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçı okşamak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saç okşamak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir