AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün saçını okşamak

Kahve falında ölünün saçını okşamak

Kahve falında ölünün saçını okşamak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, onu borçtan kurtaracağına, sağlık ve şifa bulacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında ölünün saçını okşamak gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Kahve falında ölünün saçını okşamak sorunların bir bir çözüleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında saçını okşamak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının okşadığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını okşamak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçlarını okşamak başarılarının artacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kız çocuğunun olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçını okşamak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir