AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kestirdiğini görmek

Kahve falında saçlarını kestirdiğini görmek

Kahve falında saçlarını kestirdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kazancının epey düşeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saç kestirdiğini görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında başka birinin saçını kestirdiğini görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına delalet eder.

Kahve falında birini saçını kestirmiş olarak görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birine saç kestirmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kestıgını görmek dertlerin başlayacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir